Avertisment dur din partea fostului majordom al Prințesei Diana pentru Meghan Markle

0

Paul Burrell (60 de ani), explică că Meghan este o femeie puternică și independentă, care se află, în acest moment, în cea mai tradițională familie din Marea Britanie, Familia Regală.

În cadrul unei emisiuni televizate, Burrell a declarat că Palatul Buckingham este precum ‘un teren minat’ pentru oricine este nou și a comparat comportamentul Familiei Regale față de Meghan Markle și Prințesa Diana, scrie Daily Mail.

‘Meghan s-a căsătorit și a ajuns în cea mai tradițională familie din țară, Familia Regală. Cum va reuși să se înțeleagă cu ei? Prințesa Diana a fost adusă într-o casă care era la fel de mare precum Palatul Buckingham și chiar și ea s-a pierdut acolo’, a spus Burrell.

Totodată, Burrell îi recomandă lui Meghan să stea aproape de Prințul Harry și să cunoască Regina. El a precizat că Regina ‘contează cel mai mult’.

Burrell a fost valetul Reginei Elizabeta a II-a a Marii britanii și apoi majordomul Prințesei Diana timp de 10 ani, până la moartea ei, în 1997. În ultimii ani, el a vorbit de mai multe ori despre conexiunile pe care le are cu Familia Regală a Marii Britanii și a publicat mai multe cărți despre monarhia britanică.

CITEȘTE ȘI: 2 morți și 14 răniți, dintre care 7 grav suferinzi, iar prefectul de Iași susține că nu trebuie «să facem un caz…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.