Averea impresionantă a lui Bradley Cooper se datorează, în mare parte, filmului „A Star is Born”

0

De la debutul și succesul filmului „A Star is Born”, în care a debutat atât ca scenarist, cât și ca regizor, Bradley Cooper a obținut o sumă semnificativă, ce a continuat să crească. Potrivit Box Office Mojo, „A Star is Born” a strâns, până în prezent, aproximativ 434 de milioane de dolari în toată lumea. Din moment ce bugetul filmului a fost unul modest, de doar 36 de milioane de dolari, profitul este unul absolut impresionant. Având în vedere că Bradley a interpretat rolul unuia dintre personajele principale, a regizat filmul și s-a implicat în scrierea scenariului și a versurilor de melodii, nu este surprinzător că actorul a încasat o bună parte din suma uriașă.

Publicația The Hollywood Reporter a dezvăluit în 2015 că, în urma succesului din „American Sniper” și cele trei nominalizări la Oscar ca și actor, Bradley Cooper a primit de la 15 milioane până la 20 de milioane de dolari pentru un rol – pentru cel de-al treilea „Hangover”, actorul a primit 15 milioane de dolari.

În 2014, Cooper a încheiat anul cu 46 de milioane de dolari, potrivit Forbes, mulțumită rolurilor din „Silver Linings Playbook”, „American Hustle” și „Guardians of the Galaxy”. În 2015, Forbes a dezvăluit că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.