Aurel Tămaș a divorțat și s-a mutat cu noua iubită | Româneşti, Vedete

0

Aurel Tămaș, în vârstă de 57 de ani, are o relație cu Eliza Ancău, în vârstă de doar 26 de ani, absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice din Cluj și, totodată, câștigătoare a titlului de Miss România Supranațional în anul 2015 și Miss Global of Beauty Queen în 2016.  Se pare că tânăra nu a fost deranjată să ocupe rolul de amantă, cei doi fiind împreună cu mult înainte să se pronunțe divorțul interpretului de muzică de petrecere.

Eliza Ancău, iubita lui Aurel Tămaș

Aurel Tămaș a fost însurat timp de 20 de ani cu Marieta Tămaș, de profesie avocat, și au împreună un băiat, pe Antonio, în vârstă de 18 ani. Cu toate că solistul s-a mutat împreună cu iubita sa și i-a deschis o gogoșerie în Cluj pentru a o ține aproape, fosta sa soție continuă să aibă sentimente vizavi de cel care i-a fost alături o viață întreagă: „Fiecare îşi trăieşte viaţa cum vrea pentru că suntem liberi. Domnişoara cu care e soţul meu e şi ea o domnişoară şi nu mă interesează prea mult despre ea. Nu sunt divorţată de Aurel Tămaş şi îl iubesc pentru că e soţul meu”. – a declarat aceasta pentru Click!.

Eliza Ancău

Eliza Ancău

Aurel Tămaș nu a vrut să dea prea multe declarații despre povestea sa de iubire, însă, conform sursei citate, acesta a transformat-o pe Eliza în propriul manager și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.