Aspectele importante de care să ții cont când mergi la o întâlnire

0

O întâlnire reprezintă oportunitatea de a îți găsi sufletul pereche, de aceea, pe cât de mare este entuziasmul, pe atât de mari sunt și emoțiile. De aceea, ca să te asiguri că va fi o întâlnire reușită, trebuie să ții cont de câteva aspecte, pentru a te pregăti cum trebuie pentru acest eveniment important. Iată de ce să ții cont. 

Fii punctuală 

Dacă vrei să pășești cu dreptul în viitoarea ta relație și să faci impresie bună, ai face bine să fii punctuală la prima ta întâlnire. Nimănui nu îi face plăcere să aștepte, mai ales când e vorba de un cadru romantic. Pentru că, în cazul în care vei întârzia, e posibil ca viitorul tău partener să își formeze din start o prejudecată în legătură cu atitudinea ta legată de acest eveniment și să presupună că ești dezinteresată, ceea ce îl va face să nu fie foarte receptiv la dialog, iar această întâlnire să eșueze încă din primele minute, iar fiecare să vă vedeți de drumul vostru, deși tu ai avut intenții bune. 

Un aspect fizic îngrijit 

Fie că îl cunoști pe tipul respectiv, fie că nu, trebuie să te asiguri că ai un aspect fizic îngrijit. Deci, înainte să ieși pe ușă asigură-te că te-ai pregătit din toate punctele de vedere. După ce te-ai spălat pe cap și pe față, înainte să aplici machiajul, folosește și o crema de fata, care să îți îndepărteze impuritățile și să îți hidrateze porii. În plus, când îți alegi ținuta, asigură-te că găsești echilibrul dintre îndrăzneț și casual. De asemenea, pe lângă accesorii și produse pentru igienă feminină, nu uita să arunci în geantă, preventiv, și câteva prezervative, pentru a fi protejată atât de boli cu transmitere sexuală, cât și de o sarcină nedorită. 

Păstrează un echilibru verbal 

Mai precis, e important să găsești echilibrul dintre răspunsuri și întrebări. Nu vorbi doar tu, încontinuu, fără să îi dai și lui ocazia să participe la discuție. Încearcă să dezbați subiecte de interes comun. Află ce îi place să facă în timpul liber, la ce fel de filme și seriale se uită, dacă îi place să facă sport, să citească, să gătească sau despre orice altă activitate pe care tu o găsești interesantă. Totuși, nu îl copleși cu întrebări, pentru că nu e la detectorul de minciuni, dar nici nu lăsa liniștea să vă cuprindă pe amândoi. Adaptează-te momentului. Important e să fii naturală, pentru că sigur va aprecia acest lucru. De exemplu, dacă râzi cu poftă la glumele altora, dar nu ai talent de povestitor, nu te apuca să îi explici un banc pe care l-ai auzit tu la bunicul. Pentru că riști să creezi un moment penibil. Nu trebuie să îl impresionezi cu ceea ce nu ești. 

Nu îți face planuri de la prima întâlnire 

Chiar dacă tu ai anumite principii şi dorințe pentru viitor nu trebuie să le înșiri pe toate de la prima întâlnire. În timp ce tu ți-ai dori să îți întemeiezi o familie, bărbatul cu care stai la masă poate nu are gânduri atât de serioase încă. Preferabil ar fi să nu îi repeți din cinci în cinci minute că toată viața te-ai visat mireasă. Aspectul acesta s-ar putea să îl îndepărteze definitiv, oricât te-ar plăcea. De aceea, testează terenul mai întâi. Întreabă-l pe el ce își dorește de la viață sau la momentul acela, pentru a nu îți face speranțe deșarte. Mai bine calculată decât dezamăgită, în drum spre casă. 

Când mergi la o întâlnire, tot ce contează cu adevărat e să te distrezi și să profiți la maximum de acea clipă. Chiar dacă nu ai întâlnit dragostea vieții tale, contează experiența cu care rămâi. Până la urmă, e o amintire. Important e să fii naturală și să îți dai seama dacă sunteți sau nu pe aceeași lungime de undă. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.