Asia Express, sezonul 2. Bianca Drăgușanu a clacat fizic și a chemat doctorul!

0

Condițiile foarte grele de la Asia Express au făcut-o pe Bianca Drăgușanu să clacheze în plină stradă. Blonda nu a mai putu la un moment dat să-și ducă rucsacul și a avut nevoie de ajutorul Oanei petru a continua. ‘Eu am cedat nervos. Și fizic și psihic. Căldura m-a epuizat. Am multe momente pe zi în care clachez, pentru că sunt un om al extremelor. Rucsacul devenea din ce în ce mai greu cu fiecare pas pe care îl făceam’, a povestit Drăgușanu.

După ce a cerut ajutorul medicului, blondei i s-a montat o branulă, iar Oana, cu ultimele resurse, a cărat amândouă bagajele.

‘Ea este mult mai puternică decât mine din toate punctele de vedere și cred că s-a văzut asta’, a mărturisit Bianca Drăgușanu la finalul zilei în care a trebuit să facă autostopul de mai multe ori.

În a doua zi, cele două surori au fost puse să plivească ananas, iar Bianca a descoperit că are o reacție alergică la ananas și i s-a umflat mâna, așa că a trebuit bandajată. Prin urmare, tot pe Oana a căzut sarcina de a face munca.

Cel de-al doilea sezon Asia Express a început duminică. Nouă echipe au intrat în concurs și au pornit pe Drumul Elefantului.

Citește și: 

BAFTA 2019. „The Favourite” și „Roma”, marile câștigătoare. Care e filmul cu 7 nominalizări și niciun trofeu

GRAMMY 2019….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.