Ashton Kutcher ar putea fi citat ca martor în procesul unui criminal în serie de la Hollywood | Străine, Vedete

0

Gargiulo este acuzat că a omorât 3 femei și e suspect în alte 7 cazuri de crimă, tot împotriva femeilor. Procesul lui a început în Los Angeles, iar actorul Ashton Kutcher ar putea fi chemat oricând pentru declarații, pentru că a cunoscut-o pe una dintre victimele presupusului criminal în serie.

Ce legătură are Ashton Kutcher cu criminalul în serie Michael Thomas Gargiulo

Se pare că Ashton Kutcher a avut o relație cu una dintre victimele criminalului în serie. În 2001, Ashton urma să meargă la un eveniment important cu iubita sa de la acea vreme, Ashley Ellerin, însă aceasta nu a mai ajuns niciodată. Fusese înjunghiată mortal în propria casă din Hollywood, de către Gargiulo, la doar 22 de ani.

Foto – Ashton Kutcher și Ashley Ellerin în 2001

Ulterior, anchetatorii au ajuns să-l chestioneze și pe actor și au aflat că intenționa să meargă la petrecerea de după Premiile Grammy, alături de Ashley. El a declarat că a sunat-o, însă tânăra nu mai răspundea la telefon. A mers la ea acasă, unde a văzut luminile aprinse și mașina parcată. Uitându-se pe geam, actorul ar fi văzut o pată roșie pe podea, însă conform declarațiilor sale, citate de LA Weekly, ar fi crezut că e vorba despre un pahar de vin care fusese vărsat. Restul detaliilor nu se cunosc, rămânând secrete în cadrul anchetei.

Conform…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.