Ashton Kutcher a avut parte de un incident în timp ce avea grijă de fiica lui

0

Ashton Kutcher și Mila Kunis formează unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood, iar împreună au doi copii, pe Wyatt Isabelle în vârstă de patru ani, și pe Dimitri Portwood, în vârstă de doi ani. Cei doi sunt extrem de implicați în educația celor doi, deși au și alte activități.

Actorul în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit în cadrul emisiunii „Live With Kelly și Ryan” faptul că a reușit să se accidenteze la un deget, în timp ce încerca să o pună în pat pe fiica lui, Wyatt Isabelle, în vârstă de patru ani.

„Eram în pat, iar fiica noastră a intrat în cameră ca să sară în pat cu noi, iar Mila și Wyatt au avut o ceartă în ziua respectivă”, a explicat Ashton. „Așa că Wyatt a venit în camera noastră și uneori o iau în spate și încerc să o așez în patul ei. Mă tot gândeam dacă să stau acum 15 minute să încerc să o pun în pat pe Wyatt sau să discut de dimineață 15 minute cu Mila pentru că încercam să o ducem la culcare. Îmi place să o iau în spate pentru că este foarte drăguț. Așa că m-am gândit că ar trebui să o pun în pat ca să se culce. Am…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.