Ashley Graham a anunțat că este însărcinată pentru prima dată

0

Ashley Graham este însărcinată pentru prima dată, urmând ca ea și soțul ei, Justin Ervin să devină părinți. Modelul a împărtășit vestea fericită pe Instagram, sărbătorind totodată și împlinirea a nouă ani de căsătorie.

„În urmă cu nouă ani m-am căsătorit cu iubirea vieții mele. A fost cea mai frumoasă călătorie din viața mea cu persoana mea favorită din întreaga lume. Astăzi ne simțim atât de recunoscători și fericiți să sărbătorim cu familia noastră care se mărește! Aniversare fericită, @mrjustinervin ❤️. Viața este punctul de a deveni și mai bună”, a scris modelul în descrierea clipului postat pe contul personal.

Modelul a vorbit în februarie cu ELLE US despre relația ei cu Ervin, aceasta explicând cum pentru ei dezvoltarea este cea mai importantă, iar căsătoria era următorul pas.

„Nu mă gândeam la căsătorie ca la o oprire; m-am gândit ca la un mod de a construi ceva. Intrând într-o relație cu Justin a fost, ‘Okay, ce vom construi împreună?”. Modelul a declarat că soțul ei a încurajat-o să facă mai multe, să nu fie doar un model. „Primul an de căsătorie a trecut. El venea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.