Ashley Benson a dezvăluit tatuajul făcut în onoarea iubitei sale, Cara Delevingne

0

Ashley Benson a dezvăluit luni imaginile din noua campanie pentru promovarea colecției de ochelari de soare, Privé Revaux X Benzo collection, iar fanii au observat imediat un detaliu important.

În una dintre imagini se poate observa un tatuaj cu „CD”, acestea fiind inițialele iubitei sale, Cara Delevingne. „Sunt atât de încântată să împărtășesc asta cu voi. Noua mea colecție cu @privereaux este aici”, a scris vedeta în descrierea imaginilor.

Fanii au lăsat imediat comentarii, toți observând că acestea sunt inițialele modelului. Acest tatuaj a fost dezvăluit după ce în urmă cu câteva săptămâni au apărut zvonuri potrivit cărora cele două s-ar fi logodit.

Ashley Benson și Cara Delevingne se aflau în vacanță în Saint-Tropez, iar acolo au purtat verighete, lucru care a provocat acest zvonuri. Cele două nu au confirmat aceste speculații, însă mama lui Ashley, Shannon Benson, a vorbit despre ele pe Instagram. „Cât de ușor este pentru atât de mulți dintre noi astăzi să avem atât de multe informații și totuși să fim privați de informații corecte.”

Ashley Benson și Cara Delevingne au confirmat că formează…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.