Artistul Florin Apostol a rămas fără casă după ce aceasta a ars din temelii. Apelul disperat al prietenilor

0

Tragedie pentru artistul Florin Apostol după ce casa lui a luat foc. Imaginile sunt zguduitoare. prieteni artistului au făcut apel pe rețelele de socializare pentru a-i sări în ajutor.

„Ieri i-am dat prietenului meu Florin Apostol un mesaj să-mi trimită un colaj pentru o mini vedetă. M-a sunat șoi mi-a spus că nu are cum să-l trimită. „Vali, mi-a ars casa”. Tragedie. „Mi-au ars și micuții”. Doi bichoni… mai Tragic. Cam asta e povestea pe scurt.

Ce vă rog eu… Să încercăm să îi sărim în ajutor. Mâine, la „galelele Belle Arti” vom încerca să strângem niște bănuți pentru maestru. iar săptămâna viitoare vom organiza un spectacol caritabil tot pentru Florin Apostol. Și-au anunțat participarea mai mulți colegi ai lui Florin, artiști consacrați. Voi reveni cu detalii. Pînă atunci, există și un cont deschis pe numele PETRE FLORIN UNICREDIT BANK
IBAN: RO46BACX0000000659819000 UNDE POT FI DEPUSE SUME DE BANI.
MULTUMIM !!!”, este mesajul transmis pe internet de Valentin Pscalnii.

Tudor Turcu, unul dintre artiștii care au căștigat concursul X Factor, de la Antena 1, a trasmis și el un apel pe contul său de Facebook:

„Tragedie în viața prietenului nostru, artistul Florin Apostol. Pe data de 30 Ianuarie i-a ars casa complet. Încercăm alături de colegii din breaslă să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.