Artista Anca Pop a murit într-un accident de mașină | Ştiri, Vedete

0

Anca Pop, pe numele de scenă „Shamanca”, este cunoscută publicului grație colaborării de excepție pe care a avut-o cu Goran Bregovici și nu numai. Conform Observator.tv, Anca Pop a pierdut controlul mașinii din cauze neștiute și a sărit în Dunăre. Scafandrii i-au găsit corpul în mașină și au anunțat decesul. Sora sa o dăduse dispărută încă de duminică.

Ultima fotografie pe care artista Anca Pop a postat-o pe Instagram le-a trezit fiori fanilor. Aceasta s-a pozat întocmai pe malul Dunării, pe data de 15 noiembrie, cu spatele către camera foto și cu fața către fluviul în care și-a găsit sfârșitul. De altfel, aceasta nu este singura fotografie făcută de artistă pe malul Dunării, dovadă că era foarte atrasă și atașată de aceste locuri.

Anca Pop s-a născut pe 22 octombrie 1984, la Moldova Nouă. Primul album din cariera sa muzicală l-a lansat pe 12 iulie 2017 în Japonia. Acesta include piese precum „Free Love”, „Super Cool”, „Ring Around”, „Loco Poco” și „Ederlezi”. În 2008, Anca Pop a colaborat cu Goran Bregovici pe albumul Champagne for Gypsies, pentru care a scris două dintre piese. La data de 27 iulie 2015, a lansat o altă versiune al videoclipului piesei „Free Love”, exclusiv pentru revista Playboy și totodată a apărut pe coperta revistei respective în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.