Ariana Grande a postat o imagine a creierului ei. Incredibil ce s-a observat!

0

Artista a postat pe paginile ei de socializare mai multe imagini cu radiogradii ale creierului ei, care au arătat un nivel foarte mare al stresului post-traumatic.

Ariana, în vârstă de 25 de ani, a arătat, în cadrul unui InstaStory, trei radiografii ale unor creiere, una dintre ele fiind chiar a ei.

Nu este o glumă”, a scris cântăreața.

Postarea arăta două radiografii, în care una reprezenta un „creier sănătos”, iar cealaltă „un creier cu stres post-traumatic”.

Creierul diagnosticat cu stres post-traumatic are anumite zone mai luminoase și arată cum creierul este stresat, însă nici nu se compară cu cea de a treia radiografie, care îi aparține Arianei.

Aici se poate vedea clar „o activitate dublă a stresului post-traumatic”. Cântăreața a descris acest nivel de PTSD ca fiind unul „amuzant și înfricoșător”.

Ariana Grande a mai declarat, cu mai mult timp în urmă, că suferă de stres post-traumatic, în urma atacului cu bombă de la Manchester, produs la scurt timp după încheierea concertului ei.

În ultimiul an, Ariana a trecut prin mai multe clipe dificile: fostul ei iubit, Mac Miller, a murit în urma unei supradoze de droguri și la scurt timp s-a despărțit de logodnicul ei, comediantul Peter Davidson.

Sursă foto: Hepta

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.