Arhitectul de la „Visuri la cheie” ne spune care sunt tendințele de Crăciun

0

În urmă cu 15-20 de ani, trendul în materie de decorațiuni de Crăciun era să ai un brad cât mai bogat în culori, de unde și expresia „arăți ca un brad de Crăciun”. În ultima vreme însă, culorile la modă se schimbă de la un an la altul. „Lucrez deja la un proiect legat de un brad de Crăciun cu colegii mei de la «Visuri la cheie». Nu știu să zic ce fel de trend este anul acesta, dar aș prefera un brad simplu, în maximum două culori. Anul trecut l-am avut auriu, anul acesta cred că o să fie roșu”, ne-a spus arhitectul.

Arhitectul de la

«Acasă la ai mei, avem un brad în ghiveci, pe care îl ținem tot timpul anului în curte și iarna îl invităm în sufragerie, cu noi»

Ciprian nu încurajează prezența unui brad natural în casele oamenilor și îi sfătuiește pe cei care nu se pot lipsi să opteze, totuși, pentru unul în ghiveci, pe care să-l replanteze: „E greu de spus dacă bradul ar trebui să fie natural sau artificial. Acasă la ai mei, avem un brad în ghiveci, pe care îl ținem în curte tot timpul anului și iarna îl invităm în sufragerie, cu noi. Sunt mai pe partea ecologistă a lucrurilor și aș prefera ca oamenii să aibă grijă de brazi, să-i replanteze sau să folosească plasticul unde pot să-l folosească, mai puțin să tăiem copacii și să-i lăsăm să moară”….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.