Are nevoie de bani să-și opereze copilul! Acesta este motivul pentru care Kamara a decis să semneze cu Pro TV și să participe la emisiunea-concurs Ferma

0

A decis să semneze un contract cu Pro TV pentru a participa la emisiunea Ferma. Dar nu pentru distracție, așa cum crede lumea, ci cu un singur scop! Să muncească, să fie cel mai bun și să vină acasă cu cei 50.000 de euro, marele premiu al emisiunii.

Motivul este cât se poate de serios și strict personal. Fiul său de doar 4 ani, Leon, are nevoie să fie operat de urgență în Canada sau Germania pentru a putea merge!

„Voi lupta din greu să câștig premiul cel mare, pentru ca fiul meu să se poată opera! Sunt foarte apropiat de el. Ne petrecem foarte mult timp împreună. Este un fel de suflet-pereche, este confidentul meu”, a dezvăluit artistul înainte să „decoleze” spre cabana din munți.

Dar ce probleme are micuțul Leon?

„O formă de paralizie cerebrală. S-a născut la 36 de săptămâni și probabil din cauză că nu l-au băgat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din această cauză au apărut aceste probleme”, spunea soția Oana, de care Kamara s-a despărțit, dar cu care păstrează legătura doar pentru binele lui Leon.

„Leon a făcut o detresă și abia apoi l-au pus la incubator, ceea ce trebuiau să facă de la început, pentru că plămânii săi nu erau suficient de dezvoltați”, dezvăluie artistul.

Kamara, alături de alți opt bărbați și nouă femei au…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.