Are Bianca Drăgușanu o relație cu șeful lui Alex Bodi? „S-a simțit dezamăgită, trădată”

0

 

Bianca Drăgușanu a avut o relație cu Alex Bodi, însă s-a despărțit de acesta la câteva zile după Crăciun. După seapararea de acesta, au apărut zvonuri conform cărora vedeta ar avea o relație cu un croat pe nume Josip Heit. Acesta este șeful lui Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, la firma  Gold Standard Bank, un holding care deține compania germană Karat Bars International GMBH, specializată în vânzarea de aur. Croatul și Bianca s-au întâlnit în vacanța pe care acesta a petrecut-o în Dubai alături de Alex Bodi.

Apropiați ai Biancăi Drăgușanu au făcut lumină în ceea ce privește presupusa relație a Biancăi Drăgușanu cu Josip.

„Bianca nu are nicio legătură cu croatul. Îl respectă pe Josip şi atât, nimic mai mult. Toată lumea trebuie să înţeleagă că ea a ieşit dintr-o relaţie în care s-a simţit trădată, dezamăgită. A pus atâta suflet şi nu a meritat, căci bărbatul poate şi-a dorit doar faimă, una care va fi efemeră, dar nu mai contează…

…Din fericire, pe Bia nu o mai interesează deloc Bodi! Acum, îşi canalizează energia doar în privinţa fetiţei sale şi a afacerilor”, au declarat surse din anturajul Biancăi Drăgușanu pentru wowbiz.ro.

Josip Heit și Alex Bodi (foto:wowbiz.ro)

Citește și: VIDEO | Donald Tusk, discurs superb în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.