Aranjarea biroului de acasa

0

Cand configurati un birou la domiciliu pentru munca la distanta, tineti cont de aceste principii cheie de la expertii ergonomici. Corpul tau si productivitatea ta iti vor multumi.

Chiar daca castigati un salariu minim pe economie sau salariu mediu in 2021 este important sa faceti economii pentru a va organiza biroul cat mai eficient poate fi o investitie foarte buna pe termen lung.

Lucrul de acasa are avantajele sale. Sunt banii economisiti de la omiterea navetei si ganditi-va la tot timpul in care va intoarceti evitand autostrazile aglomerate sau transportul public in timpul orelor de varf.

In timp ce lucrul de acasa ofera unele noi libertati, creeaza si noi provocari. Una dintre cele mai mari sarcini ale dvs. este sa creati un loc de munca productiv, ergonomic si corect, in casa dvs. Daca acest lucru vi se pare familiar, probabil va intrebati: „Cum pot sa imi infiintez un birou la domiciliu cu un buget mic?”

Indiferent daca ati lucrat intotdeauna de acasa ca independent sau ati inceput in timpul pandemiei, aceste sfaturi ale expertilor va vor ajuta sa incepeti pe masura ce va proiectati biroul la domiciliu cu un buget:

A fi acasa toata ziua creeaza un obstacol neasteptat: durerea. Multi lucratori considera ca trecerea de la un birou bine echipat la unul improvizat acasa duce la disconfort. Acest lucru se datoreaza faptului ca multi dintre ei trec de la a avea un birou spatios, un scaun confortabil si monitor si tastatura in cladirea lor de birouri la lucrul de la un laptop in camera lor de zi.

Exista modalitati relativ usoare de a transforma un cosmar ergonomic intr-un birou acasa care functioneaza bine la un buget redus, chiar daca sunteti stationat la masa din bucatarie.

Sporeste sanatatea, productivitatea si fericirea dintr-o lovitura

Gasiti locatia optima pentru spatiul dvs. de lucru la domiciliu

Atunci cand infiintati un birou la domiciliu pentru munca la distanta, locatia ar trebui sa fie prima dvs. decizie, spune specialistii in design. In functie de situatia dvs. de locuit, poate exista un raspuns evident, cum ar fi camera de rezerva pe care ati crezut-o intotdeauna ca ar putea deveni un spatiu de birouri.

Daca nu aveti un birou dedicat, nu disperati. In timp ce va proiectati biroul de acasa la un buget, ganditi-va creativ unde poate fi.

Exista cateva modalitati simple prin care oamenii isi pot regandi biroul de acasa fara o investitie mare si pot face ca acest spatiu sa functioneze cu adevarat pentru ei.

Pe langa utilizarea unei camere de oaspeti, o sufragerie sau o camera de zi pot functiona si ca birou la domiciliu, la un buget redus.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.