„Ar fi stupid să mă tem de trecerea timpului”

0

Marina Florea a acordat un interviu pentru revista Formula As, în cadrul căruia a făcut mărturisiri. Întrebată dacă o sperie trecerea timpului, artista a explicat:

„Ar fi stupid să mă tem de tre­cerea timpului: ăsta e cursul natural al vie­ţii. Aşa cum stu­pid ar fi să mă su­păr când constat că mi-a mai apărut un rid. De ce să mă su­păr? Ridurile astea sunt sem­nul că am ştiut să şi râd, să şi plâng, să mă şi bucur… Sunt semnul că-mi trăiesc viaţa cu su­fletul deschis şi cu ones­ti­tate, atât faţă de ceilalţi, cât şi faţă de mine în­sămi.

Plus că niciodată n-am fost o femeie va­nitoasă şi n-am mizat pe as­pectul fizic. Mi-a plăcut tot­dea­una şi îmi place şi-acum să fiu îngrijită, co­che­tă, dar ceea ce contează în pri­mul rând nu e fizicul, ci spi­ri­tul. Binele tău cu tine. Iar el tre­­­­buie hrănit cu lumină: cu cre­­dinţă, cu bu­­nă­­tate, cu blândeţe şi în­ţele­ge­re… Când spiritul ţi-e lu­mi­nos, şi chi­pul ra­diază, indiferent de vârstă şi de nu­mărul ridurilor”.
„Eu, în fiecare dimineaţă, mă trezesc şi-i mulţumesc lui Dumnezeu, pur şi simplu pentru că exist şi pentru că mi-a mai dăruit încă o dimineaţă. Şi dacă îmi preţuiesc viaţa ca pe un dar divin, cum aş putea să-mi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.