Apariție incendiară la o prezentare de modă cu ștaif. Și-a pus un sacou și pe dedesubt – nimic

0

 

Fotomodelul francez Cindy Bruna, în vârstă de 24 de ani, a făcut furori cu look-ul său. Aceasta a ales o ținută formată din pantalonoi de culoare neagră și un sacou metalic, argintiu. pe sub sacou, vedeta nu a purtat absolut nimic, astfel că look-ul a fost unul mai mult decât provocatoare.

Cu apariția ei incendiară, Cindy Bruna a fost una dintre atracțiile evenimentului care a avut loc la Paris. Frumoasa franțuzoaică a fost la prezentarea de modă alături de fotbalistul brazilian de Neymar, alături de care a urmărit gala și în prezența căruia s-a simțit perfect, cei doi glumind și discutând pe toată durata evenimentului din capitala franceză.

Cindy Bruna a devenit, în 2012, primul model de culoare care a defilat pentru Calvin Klein. Franțuzoaica a participa și la Victoria’s Secret Fashion Show 2013. În anul 2014, ea a devenit al treiela model de culoare care a ajuns să fie imaginea pentru campania Prada, după Naomi Campbell și Malaika Firth.

FOTO: Hepta

Citește și: Frații Cantona vin în România să facă un film despre Steaua! Libertatea a aflat totul de la Joel, fratele mai mic din „clanul Cantona”

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.