Anunțul făcut de soțul Thaliei la 18 ani de căsătorie. Nimic mai clar ca declarația lui Tommy Mottola

0

 

Producătorul muzical Tommy Mottola aniversează 18 de ani de mariaj cu actrița și cântăreața mexicană Thalia.

Cu această ocazie, Tommy Mottola a publicat, pe contul său de socializare, o înregistrare cu cele mai frumoase momente di viața lor. De asemenea, Tommy Mottola i-a făcut și o superbă declarație de dragoste soției sale.

„Aniversare fericită îngerulu meu @thalia. Ești totul pentru mine. Lumina mea, dragostea mea, partenera mea, tot ce e mai important în viață. În urmă cu 20 de ani, Dumnezeu m-a binecuvântat atunci când te-am cunoscut. Și acum, la aniversarea a 18 ani de căsătorie, Dumnezeu ne binecuvântează pe amândoi și pe familia noastră. Te iubesc pentru totdeauna”, este mesajul postat de Tommy Mottola.

Ariadna Thalía Sodi Miranda cunoscută pe plan profesional sub numele Thalía este o actriță și cântăreață, autoare și femeie de afaceri de origine mexicană, laureată a Premiilor Latin Grammy și Latin Billboard. Din anul 2000, Thalia este căsătorită cu Tommy Mottola. cei doi au împreună doi copii: Sabrina Sakae și Matthew Alejandro.

Citește și: EXCLUSIV / Handbalista Eliza Buceschi, eroina României în primul meci de la Europene, n-are iubit. Declarație de dragoste de Ziua Națională

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.