Antonio Banderas, cel mai bun actor la gala Hollywood Film Awards

0

Antonio Banderas a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun actor pentru rolul său din filmul ‘Dolor y gloria’, în regia lui Pedro Almodovar, la gala Hollywood Film Awards care a avut loc duminică în Los Angeles, relatează EFE.

Alături de Banderas a fost recompensat un alt artist latino-american, argentinianul argentino Pablo Helman, care a câştigat premiul pentru cele mai bune efecte vizuale cu filmul ‘The Irishman’, al regizorului Martin Scorsese.

Banderas a primit premiul din mâinile actriţei Dakota Johnson, fiica fostei sale soţii Melanie Griffith şi cu care are o relaţie foarte apropiată de când aceasta era mică.

‘Dolor y gloria’, unul dintre filmele anului 2019 cele mai aplaudate la nivel mondial, se numără printre favoritele la Oscar la categoria cel mai bun film internaţional.

Conform speculaţiilor, Almodovar şi Banderas ar putea aspira la un premiu Oscar şi la categoriile cel mai bun scenariu original şi respectiv cel mai bun actor.

Cea de-a 23-a ediţie a Hollywood Film Awards a avut loc la hotelul The Beverly Hilton din Beverly Hills (Los Angeles).

Gala Hollywood Film Awards – distincţii cinematografice de mai mică anvergură comparativ cu celebrele Globuri de Aur sau Oscaruri – a fost prima din actualul sezon al premiilor. Cu excepţia Oscarurilor onorifice,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.