Antonio Banderas are de 10 ani procese pentru casa din Marbella

0

Cu acces și la plajă, dar cu intrarea directă din Calle Jabali, „La Gaviota”, proprietatea de la numărul 18, este mândră, genul de casă demnă de un star hollywoodian. Problema însă este că instanțele locale au hotărât că este ridicată ilegal! Iar de aici scandalul și procesele, care sunt pe rol și-acum.

Casa, ridicată ilegal, conform instanței. Primise însă avizul în 1995

„La Gaviota” – „Pescărușul”, în limba română -, cu o suprafață de 4.500 de metri pătrați, îi dă mari bătăi de cap lui Banderas, actorul care este atât de iubit în Spania și-n Andaluzia natală, încât piața centrală din Puerto Banus, kilometrul zero al Marbellei și al zonei de fițe a milionarilor planetei, îi poartă numele!

Un fost primar al Marbellei, Jesus Gil y Gil, trecut în neființă între timp, dar rămas celebru pentru discursurile lui politice extravagante și pentru președinția la Atletico Madrid, a dat „verde” pentru construirea impunătoarei vile – mai degrabă, palat! – în 1995, lucrul s-a început doi ani mai târziu, apoi au apărut necazurile.

De mai bine de un deceniu, există procese. Chiar dacă ibericul a transmis că este dispus să cedeze o parte din proprietate, oficialitățile nu sunt mulțumite.

Libertatea îți prezintă poze în exclusivitate pentru România…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.