Antonia își lansează o colecție vestimentară inspirată din stilul ei

0

În mod neobișnuit sau nu, dar elementele din cultura pop vor fi cele care se vor regăsi în linia Antoniei de merchandise. Antonia ne-a obișnuit cu un stil nonconformist, iar sursa de inspirație a propriei sale linii vestimentare este chiar stilul artistei. Ea s-a declarat extrem de fericită pentru faptul că le poate arăta fanilor săi ideile pe care le-a avut în legătură cu această linie vestimentară.

Antonia este una dintre artistele de la noi care are un stil vestimentar eclectic. ”Sunt foarte fericită că ideile mele au prins contur și le pot împărtăși cu voi prin această linie de merchandise! Mă regăsesc în această Mona Lisa a zilelor noastre, sunt mulțumită de rezultat și sper să vă placă și vouă la fel de mult!”, a declarat Antonia.

Fanii artistei vor putea include în garderoba lor unul dintre articolele vestimentare pe care Antonia și-a pus amprenta. De la tricouri care o au în prim-plan pe Mona Lisa, readusă în realitatea zilelor noastre, până la hanorace care au aceeași imagine a Mona Lisei, fanii artistei vor avea de unde alege, fiind disponibile variante atât pe alb, cât și pe negru. Pe lângă cele cu Mona…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.