Anna Wintour -Povestea celei mai temute femei din lumea modei

0

Are 69 de ani și este redactor șef al celebrei reviste Vogue. Ea este Anna Wintour, femeia care a inspirat deja la fel de celebru film: „Diavolul se îmbracă de la Prada”.

Anna Wintour -Povestea celei mai temute femei din lumea modei

Anna Wintour s-a născut pe 3 noiembrie 1949 în Londra  într-o familie de jurnalisti. Anna a moștenit pasiunea tătălui ei Charles, care a fost editor la ziarul London Evening Standard.  Si nu doar pasiunea este de la tatăl ei , ci și stilul dur, dar de succes în care conduce revista Vogue. 

A reuşit să transforme American Vogue în una dintre cele mai importante publicaţii din lume din industria modei, graţie unui stil de micromanagement extrem de exigent, care i-a adus porecla de ”Nuclear Wintour” ”(”Wintour cea nucleară”).

Ce a fost înainte de Vogue: „Vă doresc tuturor să fiţi concediaţi.”

„Vă doresc tuturor să fiţi concediaţi! Este o experienţă grozavă din care poţi învăţa foarte multe” a spus Anna Wintour la finalul experientei Harper’s Bazaar. Da, ați citit bine! Anna Wintour a început în departamentul de modă al Harper & Queen din Londra.  În 1976, s-a mutat la New York și a preluat funcția de editor de modă la Harper’s Bazaar, de unde a fost concediata  din cauza îndrăznelii cu care a „accesorizat” un manechin francez cu dreadlocks (coafură tipică rastafari), pentru un pictorial. „A fost prea mult pentru ei. Acela a fost sfârşitul meu acolo”, a spus ea. 

Potrivit Huffington Post, Anna are un salariu de doua milioane de dolari pe an la Vogue, plus o alocatie de aproximativ 200.000 dolari pentru garderoba de birou. Din 2012  Wintour este şi director artistic al grupului Conde Nast. Nu se cunosc detalii despre salariul noii pozitii.

Lucruri pe care nu le ştiai despre Anna Wintour

„Este o dansatoare grozavă!” a scris despre ea cea mai bună prietenă în „The Telegraph”. „Poate fi extrem de convingătoare…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.