Anna Wintour i-a dezvăluit lui Kendall Jenner cum a fost cea mai proastă întâlnire romantică din viața ei

0

Anna Wintour a vorbit deschis despre viața personală în cadrul unei ediții speciale Go Ask Anna, o emisiune în care cititorii Vogue au ocazia de a-i pune întrebări, chiar și mai personale celebrului redactor șef al revistei. Ea a dezvăluit care a fost cea mai dezastruoasă întâlnire romantică pe care a avut-o.

Invitatul special al emisiunii a fost Kendall Jenner, care a întrebat-o: „Anna, care a fost cea mai frumoasă și cea mai proastă întâlnire romantică din viața ta?”

Ea a început să vorbească mai întâi despre cele mai frumoase întâlniri, acelea în care a petrecut timp alături de cei doi copii ai săi. „În ceea ce privește cea mai frumoasă întâlnire a mea, ar trebui să aleg între a merge la teatru cu fiica mea sau să merg la un meci de tenis cu fiul meu”, a răspuns Anna.

În cazul celei mai proaste întâlniri, Anna a declarat că a fost cu un bărbat cu care s-a întâlnit acum mai bine de 40 de ani. „Cea mai dezastruoasă întâlnire a mea a fost în anii ’70, când eram foarte interesată de un tânăr care era scriitor, iar el întotdeauna era arestat, mergea la închisoare și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.