Anna Lesko s-a confesat. „Mi-a adus multă bucurie, dar și nopți neliniștite, atât în plan profesional, cât și personal”

0

 

Anna Lesko a explicat că anul 2018 a fost unul  cu multe schimbări și experiențe noi pentru ea.

„Anul 2018 mi-a adus multă bucurie, dar și nopți neliniștite, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal! Am făcut multe schimbări care erau necesare cu o doză mai mare de înțelepciune, maturitate și cel mai important, sinceritate!

Vă doresc sănătate, tot binele din lume și noroc, iar copiii noștri să ne aducă numai bucurii în viețile noastre fragile. Să ne auzim cu bine în 2019, anul în care voi veni cu surprize frumoase și sincere ❤️#thankyou2018❤️ #thankyou2018 #happynewyear #revelion2019″, a afirmat artista.

Anna Lesko, în vârstă de 39 de ani, este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa Cu tine eu la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale. În plan personal, Anna Lesko este mama unui băiețel care se numește Adam.

Citește și: RETROSPECTIVĂ | Anul 2018, văzut prin obiectivul fotoreporterului Libertatea Vlad Chirea. Cele mai tari momente în imagini

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.