Anna Lesko o ține din petreceri în petreceri în luna ianuarie

0

Pentru Anna Lesko, prima jumătate a lunii ianuarie este una bogată în petreceri. Artistei îi place să gătească atât românește, cât și moldovenește. Și, de fiecare dată, include alimente cât mai sănătoase. Înaintea unei vacanțe exotice, basarabeanca a sărbătorit mai întâi Crăciunul pe rit vechi, iar apoi își va aniversa și ziua sa de naștere.

Pentru aceasta, este un motiv în plus ca familia sa și a iubitului său, și el tot din Republica Moldova, să se reunească. Artistei îi place să-i aibă aproape pe toți cei dragi. Chiar și așa însă, ea nu-și neglijează angajamentele pe care le are.

Moșul vine de două ori

Și, ca în fiecare an, de când în viața sa a apărut Adam, fiul ei, Moșul le calcă pragul de două ori: atât la finele lui decembrie, cât și în ianuarie. Băiețelul său a făcut de ceva timp o adevărată pasiune pentru mașini, astfel că toți ai casei se conformează. „Nu vrea avioane sau altceva, ci mașini”, ne-a spus aceasta. Adam are deja o colecție impresionantă de jucării pe patru roti. Acesta este totodată atras și de pensulele de pictat ale mamei sale, dar și de fardurile acesteia.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Adrian Titieni nu așteaptă ajutor de la copii la bătrânețe: „Vreau ca ei să-și trăiască viața”

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.