Angelina Jolie vorbește deschis despre moartea mamei sale într-un eseu personal

0

Mama Angelinei Jolie, Marcheline Bertrand, a murit în anul 2007 din cauza cancerului la sân, la vârsta de 56 de ani. Într-un eseu pe care Angelina l-a publicat pentru publicația Time, ea a vorbit despre momentul în care mama și mătușa ei au murit din cauza cancerului la sân.

„Îmi amintesc mâna mamei mele, când făcea chimoterapie, când se învinețea și trebuia să chem o asistentă. Stăteam pe hol în spital și așteptam să fie luat corpul mamei male și incinerat, iar doctorul ei mi-a spus că ea voia să se asigure de faptul că eu am fost informată cu privire la toate opțiunile medicale”, a declarat Angelina Jolie.

Angelina Jolie a decis în anul 2013 să își extirpe sânii, dar și ovarele și trompele uterine după ce ea a descoperit că este predispusă la cancer de sân și ovarian. „Sunt întrebată destul de des de alegerile mele medicale și cum pot vorbi public despre asta. Pur și simplu simt că am făcut aceste alegeri pentru a-mi vedea copiii crescând și făcând nepoți. Speranța mea este să fiu alături de ei cât mai mult timp. Am trăit peste 10 ani fără mama mea. Ea și-a cunoscut…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.