Angelina Jolie și Brad Pitt încearcă să ajungă la o nouă înțelegere pentru a fi singuri cât mai repede

0

Angelina Jolie și Brad Pitt ar putea fi în curând singuri în mod oficial și legal, chiar dacă divorțul lor nu s-a finalizat, potrivit celor de la The Blast.

Potrivit informațiilor primite de publicație, cei doi încearcă să obțină o nouă înțelegere specială, care le permite să fie divorțați în mod legale, chiar dacă nu s-a finalizat procesul de împărțire a bunurilor, iar înțelegerea în privința custodiei nu a fost încă stabilită.

Sursa citată de The Blast a declarat că atât Angelina, cât și Brad, vor „să meargă mai departe cu viețile lor și nu vor să mai fie căsătoriți unul cu celălalt”, această înțelegere fiind un mod prin care amândoi pot merge mai departe din punct de vedere emoțional.

Angelina Jolie este cea care a primit momentan custodia copiilor, actrița bucurându-se în ultimele luni de o mulțime de zile petrecute alături de aceștia. Ea și-a dus copiii la shopping în nenumărate excursii, iar în ultimul timp aceștia o însoțesc și la premiere.

Angelina Jolie a sosit la premiera filmului Dumbo alături de Zahara, Shiloh, Vivienne și Knox, iar o sursă apropiată a declarat pentru HollywoodLife că iubește să își răsfețe copiii: „Ea nu încearcă foarte tare să pară o mamă bună….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.