Angelina Jolie „s-a simțit obligată” să se mărite cu Brad Pitt și nu mai vrea să se căsătorească vreodată

0

O sursă apropiată fostului cuplu a făcut câteva dezvăluiri despre căsătoria celor doi, inclusiv informația conform căreia Angelina Jolie s-a simțit obligată să se mărite cu Brad Pitt.

„Ea s-a simțit obligată și presată de Brad Pitt ca să se căsătorească”, a declarat sursa pentru Us Weekly, precizând că Jolie „nu mai vrea să se căsătorească vreodată”.

Ar trebui precizat că divorțul dintre Pitt și Jolie nu este încă finalizat, dar cei doi au ajuns la o înțelegere privind custodia celor 6 copii. Și, în sfârșit, se pare că Pitt și Jolie sunt mulțumiți de modul în care au început să se înțeleagă și de liniștea din familia lor.

„El este recunoscător că toată animozitatea a rămas în trecut”, a mai adăugat sursa. „Pe primul plan sunt cei 6 copii. Acesta este lucrul de care el este cel mai încântat – să fie tată și să își impartă viața cu copiii lui”.

Deși cei doi încă se află în proces de divorț, legal ei sunt singuri, însă niciunul dintre ei nu se grăbește să aibă o altă relație, chiar dacă au existat mai multe zvonuri cu privire la viața lor…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.