Angelina Jolie își dorește împăcarea cu Brad Pitt pentru a forma din nou o familie

0

Fostul cuplu încearcă să finalizeze detaliile divorțului de atâția ani și nu de puține ori ne-am întrebat de ce Jolie și Pitt nu au reușit să ajungă nici până acum la o înțelegere.

Potrivit publicației britanice The Sun, motivul l-ar constitui faptul că „Angelina s-a răzgândit, nu își mai dorește divorțul, ba din contră, speră la împăcare”. O sursă a declarat pentru The Sun că „Angelina i-a spus clar lui Brad că își dorește să aibă din nou o relație cu el”.

Aceeași sursă a mai precizat că ea „este cea care amână negocierile din procesul de divorț, în speranța unei împăcări. Ea și-ar dori ca ei să formeze din nou o familie și nu pare capabilă să treacă peste acest moment. Din acest motiv face ca pentru Brad fiecare detaliu al divorțului să fie atât de dificil”.

Tot The Sun mai susține că „Brad Pitt nu este interesat de o împăcare cu Angelina, dar că vrea să păstreze o relație de prietenie cu aceasta de dragul copiiilor pe care îi au”.

„El își dorește ca toate lucrurile să se termine, în realitate, toate detaliile legale puteau fi stabilite concret încă de acum un un – însă ea este cea care nu renunță”, a mai precizat sursa.

Interesul principal al lui Brad Pitt pare…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.