Angelina Jolie, despre momentele în care nu s-a simțit puternică și încrezătoare în propria persoană

0

Angelina Jolie nu s-a temut niciodată să își arate latura vulnerabilă față de fanii săi, și poate acesta este motivul pentru care este tot mai apreciată și astăzi.

Recent, Angelina Jolie a acordat un interviu celor de la E! News și a dezvăluit faptul că au existat momente de-a lungul timpului în care nu s-a simțit în siguranță și nici bine în propria persoană. „Au existat momente de-a lungul timpului în care mi-am ascuns trăirile față de public și nu m-am simțit liberă, în siguranță. M-am simțit încolțită. Și a durat mult timp până când să mă regăsesc din nou.”

Și nu au fost singurele declarații pe care Angelina Jolie le-a făcut. Ea a vorbit și despre ultimii ani care au pus-o la mai multe încercări grele. „Ultimii ani nu au fost cei mai ușori din viața mea și nu m-am simțit puternică. Se întâmplă ceva atunci când nu te simți puternică, când vrei să îți depășești limitele.”

Cu toate acestea, Angelina nu a menționat deloc care ar fi fost motivul pentru care nu s-a simțit puternică și încrezătoare în propriile forțe, deși cei mai mulți speculează că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.