Angela Rusu se face antreprenoare. Își face salon de evenimente

0

Faptul că a devenit una dintre cele mai solicitate artiste de muzică populară și de petrecere nu a mulțumit-o pe artistă pe linia succeselor profesionale și, urmând exemplul tatălui său, antreprenor în zonă (deține un centru de recuperare medicală), a hotărât  să investească în locul natal, într-un salon de evenimente cu un interior aristocrat, unul gigant, cu o capacitate de 650 de persoane, spații de cazare exclusiviste pentru miri și nași, o capelă, teren de joacă pentru copii și o parcare imensă pe măsura capacității complexului.

Angela Rusu se face antreprenoare.Își face salon de evenimente într-o fostă fabrică din Gherla

Angela și soțul său, Marius Moldovan, au cumpărat o parte dintr-o fostă fabrică de la periferia orașului și au „inaugurat” șantierul ce peste câteva luni va schimba total zona, conform temerarului proiect.

„Complexul va fi unul aparte, unic, de ținută imperială, așa cum am văzut săli în zona Rusiei. Am cântat în zeci de saloane luxoase din întreaga țară, dar și peste Ocean. Însă nimic nu se compară cu impozanța și detaliile sofisticate ce se îmbină cu elementele clasice ale saloanelor imperiale rusești, ce se regăsesc în proiect”, ne spune solista despre propriul complex de nunți, a cărui realizare necesită mai multe sute…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.