Andy Garcia va juca rolul lui Constantin Brâncuși în filmul „The Sculptor”

0

Mick Davis: „Andy will play Brâncuși in The Sculptor

Regizorul Mick David a postat pe pagina personală de Facebook o fotografie alb-negru în care Andy Garcia este înfățișat cu ochelari, purtând barbă și seamănă foarte mult cu Constantin Brâncuși: „Andy will play Brâncuși in The Sculptor” (Andy îl va juca pe Brâncuși în „Sculptorul” ), a scris regizorul la descrierea fotografiei.

Regizorul Mick Davis s-a născut pe 1 august la Glasgow, Scoția. A lucrat ca antrenor de fitness al echipei de fotbal Celtic. Acolo l-a cunoscut pe Rod Stewart, suporter împătimit al echipei. Prietenia cu celebrul cântăreț a marcat începutul carierei lui Mick Davis în cinematografie. Mutat la Los Angeles, David se afirmă ca scenarist al filmelor „Războiul Vampirilor” (Vampire War – 1996), „Dragoste la Paris (Love in Paris – 1997), „Meciul” (The Match – 1999), „Invizibil” (The Invisible – 2007).

Mick Davis este cunoscut publicului român pentru filmul „Modigliani” (2004), realizat în România. Filmul relatează povestea rivalității dintre Amedeo Modigliani și Pablo Picasso. În film, apar mai mulți actori români, precum: George Ivașcu, Ernest Maftei și Mihai Gruia Sandu.

Anul trecut, Mick Davis s-a întors în București pentru premiera mondială a show-ului său Paganini. Piesa a avut premiera…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.