Andrew Garfield va juca în filmul ‘Tick, Tick… Boom!’

0

Andrew Garfield va juca în ‘Tick, Tick… Boom!’, un film produs de Netflix şi care va reprezenta debutul ca regizor al artistului de origine portoricană Lin-Manuel Miranda, potrivit Deadline citat de EFE.

Numele lui Andrew Garfield, cunoscut din filmele cu Omul Păianjen – ‘The Amazing Spider-Man’ (2012) şi ‘The Amazing Spider-Man 2’ (2014) – şi nominalizat la Oscar pentru ‘Hacksaw Ridge’ (2016), a fost vehiculat în ultimele luni, însă de abia acum s-a confirmat încheierea contractului.

După ce a atins faima cu musicalul ‘Hamilton’, Miranda se va aşeza în scaunul de regizor pentru adaptarea pe ecrane a musicalului ‘Tick, Tick… Boom!’, creat de Jonathan Larson. Miranda, care în 2014 a participat ca actor la montarea off-Broadway a ‘Tick, Tick… Boom!’, va fi de asemenea producător al acestui lungmetraj alături de Brian Grazer şi Ron Howard.

Steven Levenson va scrie scenariul acestui film.

Bazat chiar pe viaţa autorului său, Jonathan Larson, musicalul ‘Tick, Tick… Boom!’ are ca erou un tânăr compozitor care visează să triumfe pe Broadway.

„Să am acum oportunitatea de a-mi face debutul ca regizor, în colaborare cu familia Larson şi această incredibilă echipă de creaţie şi să adaptez o operă pe care o îndrăgesc profund este un privilegiu care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.