Andrei Ciobanu, despre eroina comediei “Oh, Ramona!”

0

Lansarea filmului  Oh, Ramona!’, va avea loc de ziua îndrăgostitilor, pe 14 februarie, iar comedia este așteptată cu sufletul la gura atât cititorii cărții  Suge-o, Ramona’, carte care a inspira filmul, cât și de cei care doar au auzit despre controversată carte.

Cristina Jacob, regizorul filmului, și Andrei Ciobanu, autorul cărții, au avut un live pe subiectul lansarii comediei. Printre topicurile de discuție cel mai interesant a fost să aflăm că adevărata Ramona s-a măritat’, a spus Andrei Ciobanu despre eroina poveștii sale.

În ceea ce o privește pe Cristina Jacob cunoscută după succesul filmelor Poveste de dragoste’, Selfie’ și Selfie 69’…’ ea a declarat Simt că e prima dată când fac un film cu adevărat… cred că și datorită limbii engleze imi suna a film’. Cast-ul Oh, Ramona!’ este format în mare parte din actori străini, cu excepția actorului principal, Bogdan Iancu și a guest star-urilor: Smiley, Gina Pistol, Feli, Cristina Ich, Laura Giurcanu și Gabi Jugaru.

Citește și

Iadul alb i-a lăsat pe români în beznă. Un reporter a fost în weekend într-un sat din județul Ialomița, cel mai afectat de fenomenele extreme din ultimele zile

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.