Andreea Raicu, în sânii goi. „Vreau să știu cine a făcut poza și să îl chem la o ședință mică”

0

 

Aflată departe de țară, fosta prezentatoare de televiziune Andreea Raicu își încarcă bateriile în Maldive. Vedeta s-a fotografiat în diverse ipostaze la plajă, în costum de baie.

Într-una dintre imagini, Andreea Raicu apare topless. Vedeta arată extraordinar de bine. La 41 de ani afișează o siluetă de vis și un trup aproape perfect.

Fotografia în care Andreea Raicu apare topless a fost extrem de comentată de admiratorii acesteia.

„Eu vreau să știu dacă e selfie. Dacă nu, vreau să știu cine a făcut poza și să îl chem la o ședință mică”, „Trag poza mai jos și… nimic! mare păcat”, „Natural 100%”, „Locul unde tu poți fi… goală”, „Nudism? 50%=50%”, „Bună și goală pe plajă”, „Topless. Bravo! Ești ok”, „Fără sutien. Bravo!”, „Arăți trăsnet!”, „Andreea nici dezbrăcată nu poate fi vulgară”, „Cea mai frumoasă fotografie în care te-am văzut”, „Pozele nud… câte like-uri. Îți dai seama dacă ai face un film…”, au comentat internauții.

„Am un sfat pentru ține pentru 2019: Începe să te iubești mai mult. Învață să te iubești întâi pe tine, în loc să iubești ideea de a fi iubită de alții. Știu că unul dintre cele mai grele lucruri în viață această este truda de a te accepta, de a te îmbrățișa și de a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.