Andreea Raicu, declarații în exclusivitate despre noua ei iubire

0

Andreea Raicu este una dintre cele mai renumite și îndrăgite persoane publice din România, dar și printre cele care au preferat să păstreze discreția în ceea ce privește viața personală. La cei 40 de ani, vedeta a trecut prin diverse relații mai complicate cu bărbați celebri, cum ar fi Tudor Chirilă sau Cristi Chivu.

După ce s-a luptat cu depresia, despre care a discutat în mod public cu mai multe ocazii, Andreea Raicu și-a concentrat atenția asupra proiectelor mindfulless, primul de acest tip din România. Acum este din nou liniștită cu ajutorul tehnicilor de yoga și a meditațiilor, și mai nou, iubește iar!

Andreea Raicu a fost invitată într-o emisiune la Pro TV unde a discutat despre activitățile sale de pe plan profesional dar și despre câteva detalii din viața personală.

„Am spus că mă întâlnesc cu cineva. Dar ştii de ce nu-mi place să vorbesc? Pentru că începe aşa o întreagă căutătură. Şi cu ce face, şi cu ce vârstă are… Drept pentru care, nu-mi doresc să vorbesc despre subiectul ăsta. Consider că am lucruri mai importante pentru mine pe care vreau să le spun decât astea. Da! (n.r. este îndrăgostită). Dar de ce oamenii nu vor să înţeleagă că nu vreau să vorbesc despre asta… Nu vă spun nimic”, a afirmat Andreea Raicu.

Andreea Raicu încă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.