Andreea Marin, mesaj emoționant pentru mama sa: „Aș vrea să-mi fie permisă o vizită în cer” | Româneşti, Vedete

0

Andreea Marin, în vârstă de 44 ani, și-a pierdut mama pe vremea când avea doar 9 ani și de atunci, așa cum și fosta prezentatoare de televiziune povestea, viața sa s-a schimbat radical. Se întorceau de la mare și pe drum a avut loc un accident, iar mama sa i-a murit în braţele până la spital. Deși au trecut aproape 37 de ani de la tristul moment, Andreea Marin nu și-a uitat mama și cu fiecare ocazie amintește de ea:

„Mama. Îngerul meu păzitor. Lumina acestei zile mereu, coborâtă din cer. Dacă aveți o mama aici, pe pământ, găsiți un răgaz pentru ea și sărutați-i mâinile cu care v-a mângâiat, v-a ocrotit mereu, v-a îngrijit. Nimic nu poate fi mai important, măcar azi. Aș vrea să-mi fie permisă o vizită în cer și aș lăsa totul deoparte pentru asta… La mulți ani, Femei minunate, inimi curate! Să vă fie ziua un zâmbet, iubire, sănătate!”, – a scris Andreea Marin pe Instagram.

Andreea Marin trece printr-o perioadă de o mare sensibilitate. Vedeta a scris ieri și un mesaj pentru tatăl său care ar fi împlinit 73 de ani, însă în urmă cu 3 ani acesta s-a stins din viață:

Andreea Marin, mesaj emoționant pentru mama sa: "Aș vrea să-mi fie permisă o vizită în cer"

„Pentru că tot ce a fost mai bun, El mi-a dăruit. Pentru că m-a iubit cum numai El știa. Pentru că sacrificiile lui, ca tată, au construit o lume pentru mine. Pentru că m-a învățat și m-a lăsat să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.