Andreea Marin, interviu printre lacrimi: „A fost o perioadă în care am uitat să râd.”

0

Andreea Marin este o femeie exemplu datorită puterii pe care o emană, arată de nereproșat la cei aproape 45 de ani și este susținută și apreciată de foarte multe femei din România. Cu toate că mereu are un zâmbet pe față, vedeta a trecut de-a lungul vieții sale și prin clipe foarte dificile.

Când era copil și-a pierdut mama, care i s-a stins în brațe când ea avea doar nouă ani. A fost crescută de tatăl ei și a luat locul mamei pentru sora ei mai mică. A învățat încă din școală să uite de jocuri și să ia în brațe responsabilitatea. La un moment dat, acaparată de toată ambiția de a reuși, de a fi cea dintâi, Andreea Marin, a dezvăluit cu lacrimi în ochi, că o perioadă mare de timp a uitat cum este să râzi.

„Aş împărţi copilăria în două parţi, până la nouă ani a fost ca în poveşti, joacă, şcoală, nu a lipsit iubirea din familia mea. Atunci s-a întâmplat o dramă, mama s-a stins în braţele mele, când aveam nouă ani. Tatăl meu era foarte tânăr, avea 38 de ani. Sora ea avea doar patru ani. Restul copilăriei mele a stat sub semnul responsabiliţăţii, am început să construiesc altfel în viaţă.„, a povestit Andreea Marin, cu ochii înlăcrimaţi, într-un interviu în direct, la Antena Stars.

Mereu plină de ambiție, Andreea Marin a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.