Andreea Ibacka, la nouă luni și jumătate de sarcină. „Bebelușa nici acum nă dă semne că s-ar grăbi să vină pe planeta noastră”

0

Andreea Ibacka urmează să devină mămică peste foarte puțin timp. Bebelușul, o fetiță, va fi primul copil al blondei cu soțul ei, Cabral. Prezentatorul de televiziune mai are o fiică, Inoke, din mariajul cu Luana Ibacka. Aflată pe ultima sută de metri cu sarcina, Andreea a transmis a explicat care este starea ei.

„9 luni și jumătate, pregătită de maternitate. #shopping”, a menționat vedeta pe contul său de Instagram.

„Cât despre cele 9 luni și jumătate, era doar un fel de a spune, nu o măsurătoare precisă… Oricum, am trecut deja de cele 40 de săptămâni, iar bebelușa nici acum nu dă semne că s-ar grăbi să vină pe planeta noastră. Altfel, cele 40 de săptămâni sunt doar o perioadă medie de gestație. Așa cum bine mai scriau și alții, orice sarcină finalizată între 37-42 de săptămâni este considerată la termen. Deci suntem în grafic. Doamne Ajută!”, a explicat Andreea Ibacka.

Citește și: EXCLUSIV / Handbalista Eliza Buceschi, eroina României în primul meci de la Europene, n-are iubit. Declarație de dragoste de Ziua Națională

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.