Andreea Ibacka, detalii despre botez: „Ne dorim să abordăm o tematică românească” | Româneşti, Vedete

0

Andreea Ibacka, în vârstă de 33 de ani, și soțul său, Cabral, 42 de ani, sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botezul micuței lor. Cei doi îi vor avea ca nași pe bunii lor prieteni, Irina și Răzvan Fodor: “Botezul va fi în luna mai pentru că aşteptăm să se încălzească afară, să facem ceva în aer liber, restrâns, cu câţiva prieteni. Nu ne dorim mare tam-tam pe tema aceasta.

Important este să mergem la biserică, după care va fi un grătar între prieteni, nu va fi la un restaurant. Va fi ceva cât mai intim, mai ales că ne dorim să abordăm o tematică românească. Aş vrea să ne îmbrăcăm în port românesc, în ie, chiar şi băieţii plus naşii Răzvan Fodor (43 de ani) şi soţia lui, Irina (30 de ani). Preparatele vor fi cu specific românesc, aşa ne dorim noi”, – a declarat Andreea Ibacka conform click.ro.

Andreea Ibacka, detalii despre botez: "Ne dorim să abordăm o tematică românească"

Andreea Ibacka a devenit mămică pentru prima dată în luna decembrie a anului trecut. Cei doi s-au căsătorit în 2011, după o relaţie de trei ani. Cabral mai are o fiică, Inoke, în vârstă de 16 ani, din căsnicia sa anterioară cu Luana Ibacka.

Sursă foto: Instagram

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.