Andreea Ibacka a născut o fetiță, iar primele reacții ale lui Cabral sunt extrem de amuzante

0

Cabral a anunțat pe contul său de facebook faptul că Andreea Ibacka a născut o fetiță și nu a rezistat ispitei de face și câteva glume pe seama soției sale, dar și a copilului lor.

Marți seara, Cabral anunța că se află împreună cu soția lui la clinica unde Andreea era programată să nască și a postat și un selfie cu textul simplu: „Gata. E timpul.”

Imaginea a fost urmată de alte fotografii, care de care mai amuzante, atât din salonul de spital cât și de pe holurile clinicii, toate indicând faptul că Andreea Ibacka a născut o fetiță.

În loc de primele imagini cu fetița lui, Cabral a preferat să posteze fotografii amuzante. „Gata! Ui’ ce frumoasă e! Seamănă pe tac’su!!!”, a scris Cabral în descrierea imaginii în care apare râzând pe holul maternității și ținând în brațe un extinctor.

Și glumele nu s-au oprit aici. „M-am uitat mai atent. Din unghiul ăsta seamănă cu mumă-sa… alb-gălbui!”, a scris vedeta tv pe facebook alături de o imagine în care ține în brațe un coș de gunoi galben.

Fotografiile au primit mii de aprecieri de la fanii cuplului și sute de comentarii la fel de amuzante precum și imaginile postate de vedeta tv.

Atât Cabral, cât și Andreea au postat numeroase imagini de-a lungul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.