Andreea Cristina Bolbea, o româncă super-sexy, face furori pe Instagram

0

Dar celebritatea nu a venit fără probleme pentru frumoasa bucureșteancă. Ea povestește că a fost obligată să blocheze peste 200.000 de conturi care o urmăreau pe Instagram din cauza comentariilor răutăcioase, a amenințărilor pe care le primea și a hărțuitorilor.

Andreea Cristina Bolbea, care locuiește în Los Angeles și Las Vegas și este căsătorită cu fotbalistul american, Bryan Gaul, este o adevărată vedetă în Statele Unite. A pozat în Sports Illustrated, a apărut în reclame pentru Coca Cola și Sephora și a fost introdusă de Forbes în topul celor mai importanți influenceri.

Dar bloggerița, în vârstă de 30 de ani, a spus că odată devenită o persoană publică a devenit și o țintă a hărțuitorilor, având inclusiv persoane care au amenințat-o cu moartea, sau care au ajuns la locuința părinților ei.

De-a lungul anilor, Andreea a primit sute de comentarii înspăimântătoare.

Într-un caz, un bărbat care nu a putut fi identificat, i-a trimis sute de mailuri în care îi zicea că o iubește și chiar a mers la casa părinților ei și i-a lăsat pe scări mesaje cu numele ei. Un alt bărbat susține că are o relație cu ea, chiar dacă este căsătorită cu Gaul.

„Am blocat cel puțin 200.000 de persoane. Tot mai multe persoane mă urmăreau din motive complet greșite….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.