Andreea Berecleanu, mândră de soțul ei. Declarația știristei după ce soțul său a apărut într-un reportaj al televiziunii franceze TF1

0

„Este printre puținele dăți, la 30 de ani de la Revoluția din 1989, când jurnaliștii francezi laudă România! Reportajul de pe TF1, în cadrul emisiunii Sept a Huit, a început cu următoarea frază: „Starul chirurgiei estetice românești, dr. Constantin Stan, este pe culmile tehnologiei în domeniul sau, care nu este niciodată fără riscuri”.

Echipa jurnaliștilor francezi a stat 3 zile în București și a filmat de dimineață până seară în clinica…. alături de dr. Constantin Stan. Există profesionalism și performanță în România, există chirurgi care au devenit reper pentru țara lor și care sunt căutați de pacienți de pe tot globul.

Soțul meu a încheiat spunând că își dorește să repună România pe hartă internațională a medicinei, acolo unde era pusă pe vremea celebrei Ana Aslan”, este declarația făcută de Andreea Berecleanu.

Jurnaliștii francezi de la televiziunea TF1 au realizat un reportaj amplu despre piața de chirurgie estetică din România, care se dovedește a fi din ce în ce mai atrăgătoare pentru străini, în principal din cauza prețurilor scăzute. Potrivit jurnaliștilor francezi, „starul chirurgiei estetice din România este Constantin Stan”, care s-a format în Franța și Italia și care are trei clinici în București.

Citește și: 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.