Andreea Berecleanu, detalii nemaiauzite despre fiul ei. „Are iubite. Nu mi le arată, i le arată lui Constantin”

0

Petru, băiatul Andreei Berecleanu, are 13 ani, este un adolescent frumos foc și se bucură de succes la domnișoare. Prezentatoarea Observatorului de la ora 19:00 de la Antena 1 a făcut mărturisiri despre relațiile fiului ei.

„Petru are iubite. E normal să aibă iubite la vârsta lui. Nu e normal să avem noi iubiţi şi iubite la vârstele noastre. Pe toate le cheamă Eva, ca pe sora lui. S-au nimerit câteva Eve în viaţa lui.

Nu ştiu cât seamănă, nu le cunosc pe toate. Nu mi le arată, i le arată lui Constantin. Una dintre prietene i-a arătat-o soţului meu pe telefon şi nu i-am spus să mi-o arate şi mie. Apoi, mi-a zis că o să mi-o arate peste două săptămâni şi mie”, a declarat Andreea Berecleanu la emisiunea „Răi da’ buni”, moderată de Mihai Morar la Antena Stars.

Andreea Berecleanu, alături de soțul ei, Constantin Stan

Andreea Berecleanu, alături de soțul ei, Constantin Stan

Andreea Berecleanu, în vârstă de 43 de ani, este una dintre cele mai admirate prezentatoare de televiziune din România. Are doi copii superbi, Eva și Petru, din mariajul pe care l-a avut cu fostul prezentator de televiziune Andrei Zaharescu. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estteician Constantin Stan.

Citește și: Filiera italiană! O nouă pacientă mutilată la nas de Matthew Mode își amintește că „medicul chirurg” a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.