Andreea Berecleanu, cu masca pe față. Nu s-a mai afișat așa vreodată

0

 

Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu este considerată una dintre cele mai frumoase vedete din România. Este foarte admirată pentru felul în care arată. Vedeta le-a dezvăluit admiratoarelor ei din mediul online una dintre metodele cu care reușește să își îngrijească tenul. ea s-a fotogrfiat cu o mască pe față.
„Și dacă tot v-am speriat puțin cu fotografia de mai sus, să vă si povestesc puțin despre această mască. Ajută la regenerarea și detoxifierea epidermei, ceea ce este esențial pentru mine, având în vedere machiajul de televiziune din fiecare seară. Masca se pliază perfect, nu cred că mi-a luat mai mult de 30 de secunde pentru a o așeza pe față. Hidratează intens și efectul este acela al unui tratament făcut la spa”, a detaliat vedeta.

În urma postării, Andreea Berecleanu a primit numeroase mesaje de la cei care îi urmăresc activitaea online.

„Atunci când ai un al doilea soț chirurg estetician, arăți mai tânără”, „Este meritul ei dacă arată așa bine. Duce o viață ordonată, mănâncă sănătos, de aici rezultă și frumusețea ei”, „Frumusețe naturală, eleganță aritocratică”, „Andreea, cu soț chirurg sau fără, întodeauna a fost și va fi frumoasă, chiar și atunic când va fi mai în vârstă, pentru că are trăsături fine…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.