Andreea Berecleanu ar fi putut face carieră în Medicină

0

Andreea Berecleanu ar fi putut face o carieră în medicină. În copilărie, vedeta Antenei 1 a dat dovadă de multă pricepere și tărie de caracter în momentul în care le-a făcut bunicilor săi diverse injecții, de care aceștia au avut nevoie.

„La început, nu am știut că voi ajunge jurnalist și la 12-13 ani, având foarte mulți medici în familie, am cerut foarte insistent să mi se explice cum se împarte musculatura, cum se face o injecție, cum se ia o tensiune, bineînțeles că aveam sprijinul și acordul bunicilor mei de a aplica toate cunoștințele pe ei, pentru că erau deja persoane în vârstă și făceam lucrurile astea și le-am făcut pe o perioadă de câțiva ani, probabil cu gândul ascuns sau neascuns de a da la Medicină. Le-am făcut injecții de care aveau nevoie, dar știam exact ce să fac”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Berecleanu.

Fiind determinată să îi ajute, știrista nu s-a confruntat cu emoții sau tremurat de mână, ci a dat dovadă de profesionalism, deși era doar un copil la vremea aceea.

«Acum stau în sală la operații de chirurgie plastică»

Destinul a făcut ca vedeta Antenei 1 să se mărite cu renumitul chirurg estetician Constantin Stan. Așa că din nou are în preajmă un cadru medical, iar curiozitatea, specifică oricărui jurnalist, a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.