Andreea Berecleanu a refuzat prima cerere în căsătorie

0

Andreea, au trecut doi ani de la nunta cu Constantin. Care e cea mai prețioasă amintire pe care o păstrați de la eveniment?
Dacă mă întrebai atunci, acum doi ani, îți răspundeam altceva. Acum, în mod spontan, primul gând este amintirea tatălui meu. Dumnezeu a făcut ca tata să fie prezent la nunta noastră și să fie fericit, pentru că, după un an, tata nu mai era.

Cum te-a cerut în căsătorie?
Constantin m-a cerut în căsătorie imediat după ce am devenit un cuplu. Din respect pentru copiii mei, am amânat răspunsul DA, pe care, oricum, Constantin îl știa și îl simțea. După trei ani de conviețuire, noi doi și copiii, am decis că este momentul potrivit pentru acest pas. Și am avut dreptate. Copiii mei erau pregătiți și au primit vestea firesc și cu multă bucurie.

Puțini sunt cei care cunosc începuturile poveștii voastre de dragoste. Cum te-a curtat Constantin și cum a reușit să te cucerească?
Eu cred că nu sunt nici măcar puțini. Începuturile le știm doar noi doi și așa vor rămâne. În viață avem parte de revelații, de momente unice, de povești de nepovestit, oricât ar fi de frumoase. Dacă voi scrie o carte autobiografică, poate că se va ști. Dacă voi scrie o ficțiune, poate se va bănui. Dacă nu voi scrie, va rămâne povestea noastră.

Sunteți o familie extrem…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.