Andreea Bănica și Lucian Mitrea și-au facut deja planurile de vacanță. Concediii separate!

0

Sunt împreună de păeste 20 de ani și formează unul dintre cele mai stabile cupluri din show-bizz-ul autohton. Andrea Bănică și Lucian Mitrea sunt părinții a doi copii, Sofia și Noah și au o căsnicie fericită. Încrederea acumulată în timp îi determină să petreacă, uneori, separat, concediile. Așa cum se va întâmpla și cu vacanțele de iarnă, din 2019.

Mai precis, Andrea nu-și va însoți sțul la munte, unde acesta va merge să schieze. Nu prea se dă în vânt după sporturile de iarnă. În plus, nici nu este pregătită cu cele necesare pentru a schia. În schimb, artista va pleca în luna februarie, într-o vacanță în America. Nu însoțită de soțul său, ci de o prietenă! Chiar dacă și-ar fi dorit să ajungă pe o insula pustie, unde să nu aibă telefonul mobil și să stea departe de toate problemele cotidiene, ea își va rezerva concediul pentru shopping și plimbări.

În timp ce Andreea va fi plecată în America, Lucian Mitrea va rămâne să aibă grijă de cei doi copii ai lor. Recent, mai percis pe data de 28 decembrie, artista și-a aniversat soțul cu ocazia zilei lui de naștere.

CITEȘTE ȘI:

REPORTAJ/ De Crăciun, oameni cu suflet mare au încălzit casa bunicii Tania. Bătrâna și cei doi nepoți au acum centrală termică nouă

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.