Andreea Bănică fără pic de machiaj, pe internet: ”Să nu te recunosc!”

0

Este cu siguranță una dintre cele mai sexy vedete de la noi din țară. Andreea Bănică, cu toate că se află deja la vârsta de 41 de ani, este mereu într-o formă fizică de invidiat.

Andreea Bănică este mama a doi copii superbi și se bucură de o carieră în domeniul muzical care înflorește. În urmă cu puțin timp, Andreea a reușit să își uimească prietenii virtuali prin intermediul unei fotografii în care s-a lăsat pozată complet naturală, fără strop de machiaj de față.

Artista a ținut să-și arate formele de invidiat în mai multe imagini de pe Instagram, iar fanii acesteia nu au stat prea mult pe gânduri și i-au transmis o mare de complimente.

”Eşti neschimbată!”, i-a scris o admiratoare, uimită de forma fizică a vedetei, în vreme ce un alt internaut i-a transmis ”Eşti adorabila fară machiaj”.

În schimb, au existat și răutăcioși care au ales să o critice pentru faptul că și-a mărit buzele.

”Să nu te recunosc! Lipsa machiajului îşi spune cuvântul!”,  i-a spus cineva, însă replica Andreei a fost pe măsură. “Aşa e, sunt minunata!”.

Într-un interviu pe care l-a dat recent, vedeta noastră îndrăgită a dezvăluit că se menține în formă datorită alimentației, întrucât de când are doi copii, nu mai are timp să facă exerciții…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.